Inreljus.se
För dig som vill läsa mer...

Min andliga resa

Var sak har sin tid. 

Sedan jag föddes har jag varit en kännande människa och känt av energier i olika former. Då jag var yngre har jag ofta känt mig för känslig.

När jag började gymnasiet i Haparanda och flyttade in i mitt första egna boende blev jag så skrämd av alla andliga upplevelser jag var med om att jag stängde ner just den delen av mig. Då behövde jag det. Jag behövde vara "bara" tonåring med allt vad det innebär. Åren gick och jag hann utbilda mig, jobba, skaffa barn och allt däremellan.

2006 startade jag företag och började sakta smyga in i den andliga världen igen, från början för min personliga utvecklings skull. Jag gick olika healingutbildningar, vandrade den shamanska vägen och valde andra utbildningar som på olika sätt ökade känsligheten. Jag minns inte exakt när jag började erbjuda healingbehandlingar i företaget men det var ungefär då jag upptäckte att andevärlden började pocka på uppmärksamhet igen. Då healingen sker från ett högre plan, stängde jag ute andevärlden från healingbehandlingarna. Det accepterade andevärlden och det var inget konstigt med det, varken från min eller deras sida. 

De senaste åren har andevärlden börjat pocka på uppmärksamhet igen. Ett fåtal gånger har jag känt att de följer med en del kunder in i butiken. Ofta har jag bara noterat andarna och låtit det stanna vid det. Det har alltid varit nära och kära från andevärlden som följt med och velat förmedla sig. Oftast har jag stängt av den kommunikationen då kunderna varit här enbart i shoppingsyfte. Vid ett antal tillfällen har medföljande från andevärlden varit så påstridiga att jag valt att släppa igenom budskapet de vill förmedla. De gånger jag släppt igenom budskapet har det alltid hamnat rätt. Det har varit peppande budskap som betytt något för personen.

Då detta började hända upprepade gånger bestämde jag mig för att skapa ett utrymme då andevärlden faktiskt får möjlighet att ta kontakt. Det var då jag sökte och blev antagen till Andreas Hamrén Österlunds mediumutbildning. Hösten 2022 påbörjade jag utbildningen och i nymånens sken den 21 januari 2023 blev jag diplomerat medium. Var sak har sin tid. Livet är en spännande resa!